Aparati za vodu

Aparati za vodu

Odaberite aparat za vodu koji odgovara potrebama vašeg doma ili ureda. Ponuđeni aparati omogućuju hlađenje i grijanje vode. Razlikuju se i po dimenzijama i dizajnu te na taj način možete odabrati ono što vašim potrebama najviše odgovara.

 • HC aparat na galone
  Ovaj aparat za vodu omogućuje hlađenje i grijanje vode. U vrijeme vrućih ljetnih dana omogućava okrepu s hladnom i zdravom vodom, a u vrijeme hladnih zimskih dana vruća voda iz aparata poslužit će i za tople kave i čajeve. Aparat se može dobiti u najam ili kupiti. ..
 • CW sportska bočica
  Vodu je uvijek dobro imati u blizini kako biste osigurali redovit unos vode tokom cijelog dana, na putu do posla, boraveći u prirodi ili za vrijeme sportskih aktivnosti. CW sportska bočica idealna je zamjena za obične plastične bočice jer ne sadrži vrlo štetnu kemikaliju BPA koja se može p..
  Naruči 30,00 kn
 • Ručna pumpa za vodu
  Ova se pumpa postavlja bez alata jednostavnim instaliranjem na boce vode zapremine 18,9L. Pomoću nje možete slobodno konzumirati vodu, a prikladna je za korištenje u kućanstvima, uredima, vikendicama ili na kampiranju, odnosno na otvorenom prostoru. ..
  Naruči 37,50 kn