Kava

Kava

Kava, jedan od najdražih napitaka mnogih, osim osjećaja ugode i razbuđivanja ima i dobre efekte na zdravlje. Istraživanja kažu da osobe koje redovito piju kavu imaju zdravije krvne žile koje su faktor rizika za razvoj srčanih bolesti.

U našoj ponudi možete pronaći velik izbor kvalitetne kave od proizvođača Lavazza. Svi naši klijenti koji naručuju 100 ili više kapsula kave mjesečno, aparat za kavu dobivaju besplatno na korištenje. Idealna je to ponuda za tvrtke koje svojim zaposlenicima te poslovnim partnerima žele osigurati uvijek kvalitetnu i finu kavu

 • CAPPUCCINO RISTORA
  Pravi talijanski cappuccino. Savršena mješavina mlijeka i kave s izazito bogatom pjenom za uživanje u svako doba dana. Pakiranje 50/1 *čaše, žličice i šećer uključeni su u cijenu ..
 • AROMA POINT
  Intenzivna, blaga, kava dugotrajnog okusa. Mješavina najbolje brazilske i američke Arabice (40%) i najfinije indonezijske Robusta kave (60%). Ovo je spoj punog i slatkog okusa. Poseban način pečenja i mljevenja ove kave garantira ukusni i kremasti espresso. Kombinacija zrna kave Arabice i R..
 • AROMA CLUB
  Mirisna i nježna kava. Mješavina 100% Arabica kave iz Brazila i jugoistočne Azije. Ova je kava punog, trajnog te vrlo nježnog  i parfumiranog okusa. Odaberite je ukoliko želite izrazito kremast espresso s intenzivnim okusom.  Biljka kave Arabice osjetljiva je i vrlo zaht..
 • CREMA&AROMA
  Intenzivna kava. Mješavina je ovo najbolje Arabica kave proizvedene u Središnjoj i Južnoj Americi  (40%) i najbolje Afričke Robusta kave (60%). Odaberite je ukoliko preferirate intenzivan i slatkasti espresso dugotrajnog okus i guste baršunaste pjene. Kombinacija zrna kave Arabice i Ro..
 • DECAFFEINATO
  Kremasta kava bez kofeina. Mješavina 100% arabica kave izrađene od najfinije aromatične i slatke kave iz Južne Amerike. Ova je kava kremastog i punog okusa, a ne sadrži kofein što može biti izbor mnogih koji obožavaju kavu, ali im smeta kofein. Biljka kave Arabice osjetljiva je i vrlo zahtj..
 • BEVANDA BIANCA
  Bijeli instant napitak na bazi obranog mlijeka u prahu. Idealan za pripremu ukusnih čokoladnih napitaka, kave s mlijekom ili za svršen čaj s mlijekom.  Pakiranje 25/2 *čaše , žličice i šećer uključeni su u cijenu  *Aparat na besplatno korištenje uz uvjet mjesečne narudžbe 100 kap..
 • LIMUN
  Savršena za bilo koje doba dana, ova instant mješavina vrhunskih crnih čajeva začinjena  je slatkim okusima i limunovim sokom.  Pakiranje 25/2 *čaše, žličice i šećer uključeni su u cijenu  *Aparat na besplatno korištenje uz uvjet mjesečne narudžbe 100 kapsula čaja ..
 • Aparat za espresso kavu u kapsulama
  Svi naši klijenti koji imaju mjesečnu narudžbu kave 100 kapsula i više, ovaj aparat dobivaju bez naknade za korištenje. Lavazza EP MINI sjajan je espresso aparat za male prostore. Uz elegantan i ekskluzivan dizajn te meke i profinjene linije, ovaj aparat jednostavan je za čišćenje i održavan..