O nama

Čista Voda d.o.o. tvrtka je za distribuciju vode i aparata za vodu prisutna u Hrvatskoj od 2003. godine te je dio  grupacije CLEARWATER GROUP koja uspješno djeluje u nekoliko Europskih zemalja i u SAD-u.

Tvrtka je osnovana kako bi plasirala nove i inovativne proizvode i procese u industriji aparata za vodu i srodnim proizvodima. ClearWater podružnica na hrvatskom tržištu lider je u industriji s ekološki prihvatljivim rješenjima.

Uz ekološku osviještenost misija nam je maksimalno brinuti o našim klijentima koji se uvijek mogu osloniti na iznimno kvalitetnu i vrlo brzu uslugu. To znači da uz besplatnu korisničku podršku, sve proizvode i usluge iz naše ponude možete osigurati u najbržem roku i s najvišom kvalitetom na hrvatskom tržištu.

Naša istraživanja i razvoj novih proizvoda u prvom redu fokusirani su na eco- friendly proizvode pa se tako tvrtka Čista voda d.o.o. nametnula kao jedina ekološki osviještena tvrtka na hrvatskom tržištu u distribuciji aparata za vodu dok članstvom u Savezu za energetiku Hrvatske i Green Mark oznakom izvrsnosti u zelenom gospodarstvu potvrđujemo našu odgovornost prema kupcu, prirodi i okolišu.

Zajedničkom suradnjom Čiste vode d.o.o. i Saveza za energetiku Hrvatske provodimo kampanju kojom kroz ekološki prihvatljive proizvode iz naše ponude pridonosimo ekološkoj svijesti ljudi i očuvanju okoliša.