POU aparati za vodu

POU aparati za vodu

Point of use (POU) aparati koriste vodu iz javnog vodovoda. Osnovni princip rada temelji se na pročišćavanju vode iz vodovodne mreže visokom tehnologijom filtriranja vode putem filtera.

Prednosti POU aparata:

- omogućavaju neograničene količine čiste, hladne i vruće vode uz znatno manji fiksni trošak

- ekološki su proizvod - nije potrebna svakodnevna dostava i upotreba galonskih boca

- moguć je besplatan probni period

- brza i jednostavna instalacija 

 

 • FJORD - samostojeći aparat za vodu
  FJORD aparat za vodu ekonomičan je i ekološki prihvatljiv uređaj koji predstavlja spoj visoke tehnologije filtriranja vode, funkcionalnosti i dizajna. Potpuna čistoća zagarantirana je dvostrukim sistemom filtriranja. Ovaj aparat dostupan je u crnoj boji. Aparat se može dobiti u najam ili k..
 • WINIX - Stolni aparat za vodu
  WINIX aparati za vodu elegantnog su izgleda, jednostavni za uporabu, ekološki i ekonomični. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala i sadrže pouzdan mehanički operativni sustav što potvrđuje sigurnu, jednostavnu i dugogodišnju uporabu aparata. Model WINIX W-3TD dizajniran je kako bi s..
 • WINIX - samostojeći aparat za vodu
  WINIX aparati za vodu elegantnog su izgleda, jednostavni za uporabu, ekološki i ekonomični. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala i sadrže pouzdan mehanički operativni sustav što potvrđuje sigurnu,jednostavnu i dugogodišnju uporabu aparata. Model WINIX W-6 D dizajniran je kako ..
 • - Uklanja klor, kamenac, miris i okus - Vijek trajanja 6 mjeseci od instalacije ili 5.678 L   ..
 • - 5 microna - Uklanja tvrde čestice (pjesak, hrđu...) - Vijek trajanja 6 mjeseci od instalacije ili 5.678 L   ..
 • PowerDown™ timer
  Aparati za vodu rade od 0-24 i to cijelu godinu dok bi zapravo trebali grijati i hladiti vodu samo za radno vrijeme ureda odnosno, samo onda kada ih se koristi. PowerDown timer onemogućava potrošnju električne energije u vrijeme kada se aparati ne koriste (npr. noću, izvan radnog vremena i slično). ..
  Naruči 100,00 kn