POU aparati za vodu

POU aparati za vodu

Point of use (POU) aparati koriste vodu iz javnog vodovoda. Osnovni princip rada temelji se na pročišćavanju vode iz vodovodne mreže visokom tehnologijom filtriranja vode putem filtera.

Prednosti POU aparata:

- omogućavaju neograničene količine čiste, hladne i vruće vode uz znatno manji fiksni trošak

- ekološki su proizvod - nije potrebna svakodnevna dostava i upotreba galonskih boca

- moguć je besplatan probni period

 

 • WINIX - Stolni aparat za vodu
  WINIX aparati za vodu elegantnog su izgleda, jednostavni za uporabu, ekološki i ekonomični. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala i sadrže pouzdan mehanički operativni sustav što potvrđuje sigurnu, jednostavnu i dugogodišnju uporabu aparata. Model WINIX W-3TD dizajniran je kako bi s..
 • WINIX - samostojeći aparat za vodu
  WINIX aparati za vodu elegantnog su izgleda, jednostavni za uporabu, ekološki i ekonomični. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala i sadrže pouzdan mehanički operativni sustav što potvrđuje sigurnu,jednostavnu i dugogodišnju uporabu aparata. Model WINIX W-3 D dizajniran je kako bi se..
 • - Uklanja klor, kamenac, miris i okus - Vijek trajanja 6 mjeseci od instalacije ili 5.678 L - Zamjenjivi uložak   ..
 • - 5 microna - Uklanja tvrde čestice (pjesak, hrđu...) - Vijek trajanja 6 mjeseci od instalacije ili 5.678 L - Zamjenjivi uložak   ..
 • PowerDown™ timer
  Aparati za vodu rade od 0-24 i to cijelu godinu dok bi zapravo trebali grijati i hladiti vodu samo za radno vrijeme ureda odnosno, samo onda kada ih se koristi. PowerDown timer onemogućava potrošnju električne energije u vrijeme kada se aparati ne koriste (npr. noću, izvan radnog vremena i slično). ..
  Naruči 100,00 kn