Program za kućanstva

 • Tuš
  OMOGUĆITE SPA ILI WELLNESS U VLASTITOM DOMU Ova tuš ručica ima funkcije koje će zamijeniti mnoštvo tretmana koje inače možete koristiti u kozmetičkim i frizerskim salonima, wellness i spa centrima i slično. Glavne funkcije tuša su masaža, filtracija i vitaminizacija: 10 masažnih funkcija ..
  Naruči 199,00 kn
 • Filter za tuš
  Sadrži aktivni ugljen, uklanja slobodan klor, teške metale i do 98% ostalih kemijskih spojeve iz vode koje utječu na miris i sastav vode. Uravnotežuje PH vrijednost.  Eliminacijom klora iz vode možete biti sigurni da vaša koža i kosa neće biti suha.   ..
  Naruči 102,50 kn
 • Filter za perilice
  Filter je na bazi polifosfata, zasićuje kamenac u vodi te sprečava njegovo taloženje na stjenkama uređaja i grijačima. Dolazi s priključcima koji točno odgovaraju spajanju između kutnog ventila za perilicu i dovodnog crijeva za vodu. Tretman vode polifosfatom jednostavan je, učinkovit i predstavl..
  Naruči 95,00 kn
 • CW sportska bočica
  Vodu je uvijek dobro imati u blizini kako biste osigurali redovit unos vode tokom cijelog dana, na putu do posla, boraveći u prirodi ili za vrijeme sportskih aktivnosti. CW sportska bočica idealna je zamjena za obične plastične bočice jer ne sadrži vrlo štetnu kemikaliju BPA koja se može p..
  Naruči 30,00 kn
 • Ručna pumpa za vodu
  Ova se pumpa postavlja bez alata jednostavnim instaliranjem na boce vode zapremine 18,9L. Pomoću nje možete slobodno konzumirati vodu, a prikladna je za korištenje u kućanstvima, uredima, vikendicama ili na kampiranju, odnosno na otvorenom prostoru. ..
  Naruči 37,50 kn
 • PowerDown™ timer
  Aparati za vodu rade od 0-24 i to cijelu godinu dok bi zapravo trebali grijati i hladiti vodu samo za radno vrijeme ureda odnosno, samo onda kada ih se koristi. PowerDown timer onemogućava potrošnju električne energije u vrijeme kada se aparati ne koriste (npr. noću, izvan radnog vremena i slično). ..
  Naruči 100,00 kn