Tuš

Tuš

199,00 kn Naruči

OMOGUĆITE SPA ILI WELLNESS U VLASTITOM DOMU

Ova tuš ručica ima funkcije koje će zamijeniti mnoštvo tretmana koje inače možete koristiti u kozmetičkim i frizerskim salonima, wellness i spa centrima i slično.
Glavne funkcije tuša su masaža, filtracija i vitaminizacija:

  • 10 masažnih funkcija
  • kuglice C vitamina
  • kuglice za eliminiranje klora
  • kuglice FIR-a

OPIS:
Kuglice koje se nalaze u tušu imaju mnoge korisne funkcije. Zajedno će eliminirati štetne tvari iz vode te omogućiti hidratizaciju kože, opuštanje organizma te dati Vašoj koži elastičnost i sjaj. Otpušta negativne ione te pomaže metabolizmu. Otpušta FIR i na taj način poboljšava sposobnost vode za otapanje, čišćenje i penetraciju, dolazi do eliminacije nečistoća u dubini kože koja postaje hidratizirana i elastična. 

Narančaste keramičke kuglice imaju dodatak vitamina C što iznimno povoljno utječe na kožu i organizam. Bijele kuglice djeluju mehanički na vodu i razbijaju je na manje molekule te na taj način povećavaju hidratizaciju kože. Sive keramičke kuglice sadrže germanij i turmalin koji otpuštanjem negativnih iona na sebe vežu klor i na taj način eliminiraju klor iz vode. Keramički prah koji se nalazi u kuglicama ima mogućnost pasivnog generiranja infra crvenog zračenja, razina zračenja povećava se s temperaturom.
FIR zrake dio su sunčevog zračenja, ali ih također emitiraju i mnogi kristali, keramički prah, nano čestice i slično. Blagodati FIR-a koristile su se još u drevnoj medicini dok nam današnja tehnologija omogućava čitav niz proizvoda koji emitiraju FIR zrake kao što su lampe, tuševi, tekstilni proizvodi, madraci i naravno saune.

NAČIN KORIŠTENJA:
Koristite istu dimenziju crijeva za tuš za spajanje ručice/miješalice s tušem kao i kod svake druge tuš ručice. Filter uložak/kuglice potrebno je zamijeniti svakih 3 do 6 mjeseci, ovisno o potrošnji vode.

NAPOMENA
Visoki tlak u tušu može prouzročiti curenje stoga prilagodite tlak vode prije upotrebe. Temperatura vode u ručici ne bi trebala biti veća od 60 stupnjeva.