Naše usluge

 • Imamo dugogodišnje iskustvo i partnere diljem Europe
  Čista Voda d.o.o. tvrtka je za distribuciju vode i aparata za vodu i prisutna je u Hrvatskoj od 2003. godine. Dio je grupacije CLEARWATER GROUP koja uspješno djeluje u nekoliko Europskih zemalja i u SAD-u što nam omogućava razmjenu znanja, iskustva i prenošenje kvalitete. ..
 • Servis i sanitacija aparata
  Sanitaciju odnosno čišćenje i dezinfekciju aparata za vodu s galonskim bocama vršimo svakih 6 mjeseci.  Redovni servis POU aparata (zamjena filtera ,sanitacija i dezinfekcija) vrši se minimalno svakih 6 mjeseci i  ovisi o količini konzumirane vode kao i o kvaliteti vode na određenom pod..
 • Najbrža dostava
  Inzistiramo na beskompromisnoj kvaliteti usluge našim klijentima. To znači da je dostava najbrža moguća, uvijek prilagođena zahtjevima klijenata, a korisnička podrška je na najvišem mogućem nivou.  Aparate i vodu u galonskim bocama dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije dok PO..
 • Naše proizvode možete isprobati besplatno
  Želite li isprobati našu uslugu i aparate za vodu? Zatražite besplatni probni period i uvjerite se u kvalitetu i prednosti koje Vam pružamo! ..
 • Korisnička podrška
  Briga o klijentu nam je na prvom mjestu! Naša služba za korisnike zove vas svaki tjedan, jedan dan prije planirane dostave vode kako bismo zaprimili vašu narudžbu vode. Na taj način sprječavamo mogućnost situacije u kojoj biste mogli ostati bez vode, aparata ili dogovorene sanitacije. Klijenti..